Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

  • slider-image

Onze huurders

Neemt u binnenkort plaats midden in ons bruisende netwerk?

Nieuw
in Hasselt!

Office Capital, Ilgatlaan 9, 3500 Hasselt

Synio | 3de verdieping

Huurt bij Office Capital: 1 Presidential Office

Vanaf concept tot resultaat ontwerpt en programmeert synio software op maat. Elk project wordt zorgvuldig en met oog voor detail uitgewerkt. Door actief mee te denken zorgt synio ervoor dat elk project succesvol wordt afgerond. De specialiteit van synio is 'Internet of Things' (bv. GPS tracking) maar daarnaast kan je bij synio terecht voor alles wat betreft software & hosting, gaande van heel klein (embedded software) tot heel groot (cloud oplossingen). Ook voor websites, webhosting & e-commerce ben je bij synio aan het juiste adres.

Axon | 3de verdieping

Huurt bij Office Capital: 1 Presidential Office

Axon zorgt als werving- en selectiekantoor voor de juiste kandidaat op de juiste plaats. Wij rekruteren bedienden voor verschillende sectoren. Door onze transparante aanpak en hands-on mentaliteit zijn we de ideale HR-partner. Axon maakt het verschil door een personal touch waarin we zowel de opdrachtgever als kandidaten centraal stellen. In samenspraak met de klant werken we de selectieprocedure volledig op maat uit. Bij ons kan je rekenen op een long-term partnership waarbij een persoonlijke aanpak en professionaliteit hand in hand gaan.

MoMENTING | 3de verdieping

Huurt bij Office Capital: 1 Presidential Office

MoMENTING bvba is een ingenieursbureau voor stabiliteitsstudies. Wij zetten architectuurplannen om in uitvoeringsplannen. Tot onze klanten rekenen we particulieren, bouwpromotoren, aannemers, architecten,…

Tattooclear | 3de verdieping

Huurt bij Office Capital: 1 Presidential Office

Nood aan een nieuwe start? TattooClear wil dat je opnieuw fier kan zijn op je huid. Als specialist tattoo removal kan je rekenen op onze expertise in geavanceerde lasertechnologie, toegespitst op tatoeageverwijdering.

TattooClear heeft in Hasselt alles in huis voor de verwijdering van je ongewenste tattoo. Uitgerust met hypermoderne toestellen bezorgen de consultants in dit centrum je op professionele wijze een ‘clear skin’ mét advies.

Hoge state Vastgoed | 3de verdieping

Huurt bij Office Capital: 1 Presidential Office

Hoge State beheert, verhuurt en verkoopt vastgoed. Een allround vastgoedkantoor met een service op maat voor elke klant. Of u nu residentieel of commercieel vastgoed bezit, een kleine of grote belegger ben, elke eigenaar is bij Hoge State aan het juiste adres voor een complete service. Zorgeloos vastgoedbezit, dat is ons doel.

NEA Jobs | 3de verdieping

Huurt bij Office Capital: 2 Presidential Officec

Nea Jobs is een jong uitzendkantoor dat u graag welkom heet. De combinatie van enthousiasme en jarenlange ervaring in de sector maakt van ons uw ideale partner. Onze pro-actieve denk- en handelswijze begeleid u mee in een arbeidsmarkt waarin flexibiliteit centraal staat en out of the box-thinking noodzakelijk is, met als uitkomst de ideale match tussen uitzendkracht en bedrijf.

FM World | 3de verdieping

Huurt bij Office Capital: 1 Oval Office

FM World opereert binnen de FMCG-industrie onder het bedrijfsmodel van Multi-Level Marketing. De missie van FM World is om hoogwaardige producten tegen aantrekkelijke prijzen rechtstreeks aan huishoudens te leveren, zonder gebruik te maken van traditionele marketing.

Media Markt | 4de verdieping

Huurt bij Office Capital: 1 Penthouse Office

Het idee: een breed aanbod van merkartikelen voor de laagste prijs in grote winkels, opvallende reclame en een nieuwe bedrijfscultuur. Met een ding voor ogen: altijd klantgericht zijn. Binnen die cultuur krijgt ook de medewerker meer verantwoordelijkheid dan in die tijd gebruikelijk is.

Laurenty | 4de verdieping

Huurt bij Office Capital: 1 Tower Office

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde partner met een hart voor dienstverleningen en met héél wat ervaring? Dan is LAURENTY GROUP uw partner die zich zal ontfermen over de schoonmaak, de groene zones, de facilities, het vegen van wegen en allerhande werkzaamheden aan uw gebouwen. Laurenty Group is in héél België, in Luxemburg en in Frankrijk aanwezig via zijn filialen in Hasselt, Luik, Brussel, Charleroi, Bergen, Gent, Antwerpen, Doornik, Luxemburg, Reims en Douai.

Eagle Wings Administration | 4de verdieping

Huurt bij Office Capital: 1 Penthouse Office

Net zoals de prestigieuze arend gaan we bij Eagle Wings vastberaden te werk. Met grote toegewijdheid ontfermen we ons over de administratie van jouw bedrijf. De lange, wijde vleugels van de arend illustreren het zorgende en toegewijde karakter waarmee we jouw administratieve taken beheren en ervoor zorgen dat jij je met een gerust gemoed kan concentreren op de kernactiviteiten van je onderneming.

Exentra | 4de verdieping

Huurt bij Office Capital: 1 Penthouse Office

Hoogbegaafd zijn heeft zeker zijn voordelen, maar zoals zo vaak in het leven bestaat er ook een keerzijde. Voor vele kinderen en volwassenen is hun hoogbegaafdheid geen lachertje. Zonder de juiste begeleiding kan de situatie voor hen uitzichtloos worden. Exentra vzw wil kinderen en volwassenen een helpende hand bieden. In de mate van het mogelijke willen we de problemen vóór blijven. Door de hoogbegaafdheid snel op te sporen en te zorgen voor een juiste aanpak kunnen vele problemen voorkomen worden.

Bitzer | 3de verdieping

Huurt bij Office Capital: 1 Oval Office

Refrigeration and air conditioning technologies are key elements of our world. The BITZER Group has been making a contribution with innovative products and services for 80 years. Our products maintain the optimum temperatures on buses, trains and in buildings and ensure food stays fresh at all times on its way to you. Perfection and precision shape our operations – and efficiency and sustainability our way of thinking. With specialist skills and lots of passion, we promote development in compressor technology and, in this way, fulfil our responsibility as a market leader.

MaxiWork | 3de verdieping

Huurt bij Office Capital: 1 Presidential Office

 MaxiWork is een poetsbedrijf dat zich uitsluitend focust op inkom- en traphallen van bedrijfs- en appartementsgebouwen in Limburg. Vanuit onze hoofdzetel in Hasselt kunnen wij deze regio snel en efficiënt bedienen.

Docom | 3de verdieping

Huurt bij Office Capital: 1 Virtual Office

Docom is een online marketing agency en expert in e-mail marketing en smart webdesign. Daarvoor zetten we ook doordachte branding in. Met andere woorden: wij weten precies hoe we iedere individuele klant subtiel en tegelijk heel gericht en persoonlijk aanspreken met je nieuwsbrieven, mailings en website. Dat maakt het verschil tussen online aanwezigheid en online persoonlijkheid.

Clabots Advocaten | 3de verdieping

Huurt bij Office Capital: 1 Oval Office

Clabots Advocaten en bemiddelaars is een jong kantoor en werd in 2017 opgericht door mr. Astrid Clabots die op dat ogenblik kon terugbuigen op bijna 20 jaar balie-ervaring en zich in de loop der jaren profileerde als specialist inzake vastgoedrecht met bijzondere aandacht voor allerhande juridische vraagstukken inzake appartementsgebouwen. Naast de klassieke juridische geschillenbeslechting heeft het kantoor zich inmiddels ook verdiept in een oplossingsgerichte aanpak via bemiddeling.

Metinvest | 4de verdieping

Huurt bij Office Capital: 1 Tower Office

Metinvest is an international steel and mining group with vast iron ore reserves, coal mines and steelmaking assets in Europe and North America. Our vertically integrated business model allows run the business efficiently, providing the flexibility of response to changing world market situation.

GIS Consult Benelux | 4de verdieping

Huurt bij Office Capital: 1 Penthouse Office

Met de oprichting van GIS Consult Benelux heeft GIS Consult GmbH zijn aanwezigheid en daarmee zijn aanbod uitgebreid naar de Benelux markt. GIS Consult Benelux richt zich op het ondersteunen van uw geo-gerelateerde bedrijfsprocessen door middel van blijvende oplossingen en het uitrollen en beheren daarvan binnen uw organisatie. Hiertoe biedt GIS Consult Benelux niet alleen uitgekiende software producten aan maar bouwen wij verder op de kennis en expertise die GIS Consult GmbH decennia lang in de thuismarkt heeft opgebouwd met succesvolle software producten en diensten voor nutsbedrijven en overheden.