Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

  • slider-image

Werken moet leuk blijven

U weet het als geen ander: ondernemen is werken met hart, ziel én gezond verstand.

Op een
toplocatie in Hasselt!

Office Capital, Ilgatlaan 9, 3500 Hasselt


Werken moet leuk blijven

U weet het als geen ander: ondernemen is werken met hart, ziel én gezond verstand. Daarom voorziet Office Capital ondernemers van een praktische, moderne werkomgeving met een bruisend netwerk. Ook een samenwerking met ons is gebaseerd op de praktijk, logica, snelheid en specifieke wensen van de ondernemer. Office Capital vormt het ideale decor om bedrijfsdoelen te behalen en te groeien. Zo blijft werken leuk.

Werk-, adem-, groei- én denkruimte

Office Capital biedt werkruimte, bijvoorbeeld met pas gerenoveerde kantoren, frisse flexplekken en een inspirerende brainstormhoek. Maar ondernemers krijgen ook ademruimte, onder meer met kristalheldere all-inhuurprijzen en een inhouse accountmanager. Groeiruimte, bijvoorbeeld door de centrale ligging op het bekende Hasseltse businesspark Ilgat. En denkruimte dankzij onder andere de toegang tot het natuurrijke park Ilgat. Kortom, ondernemers focussen zich op groei, wij doen de rest. Al de rest.

Daarom
Office Capital

Welke werkplek u ook kiest, u bent verzekerd van één overzichtelijke totaalprijs. Alleen printen vormt een aparte post. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u zich richten op uw groei. Wij doen de rest.

vraag het informatiepakket aan

  • Heldere totaalprijs
  • Verrassende extra’s
  • Gemakkelijk en zorgeloos
  • Bruisend netwerk